Bemutatkozás

A TIRSULI Autósiskola 2020.03.18-tól  határozatlan ideig felfüggeszti a személyes ügyfélfogadást, az oktatást és a vizsgáztatást! (ITM és KAV iránymutatás)
Elérhetőségünk: telefon: 20/9443577 email:
tirsuli@gmail.com 


Megértésüket köszönjük!

Autósiskolánkban az online ügyintézés és az online tanfolyamra beiratkozás is működik AM, A, B, BE, C, CE, D, T kategóriákban. A jelentkezés menüpontban!

GKI és TAXI gépkocsivezetői tanfolyamra e-mailben jelentkezhet.

A TIR – SULI Autósiskola Kft. 2010. december 14 – től rendelkezik képzési engedéllyel „K”,”M”,”A1”,”Akorl.”,”A”,”B”,”BE”,”C”,”CE”,”D”,”T” járműkategóriás képzésekre. A felnőttképzési nyilvántartásba vételt is akkor kezdeményeztük, majd a tevékenységet 2011.

április 7 – én kiegészítettük a szaktanfolyami képzési engedéllyel.

GKI, TAXI, ADR, SZEMÉLYGÉPKOCSIS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ, MEZŐGAZDASÁGI VONTATÓS VEGYSZERSZÁLLÍTÓ

A Kft. tulajdonosai és alkalmazottai egy család tagjai, akik 5 évtől 36 évig terjedő szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Fontosnak tartjuk az érdeklődők, jelentkezők teljes körű kiszolgálását. Ezért a ügyfélfogadást kulturált körülmények között végezzük. A várakozáshoz valamint a szünetek eltöltéséhez ugyancsak megfelelő körülményeket biztosítunk. A tantermek felszereltsége a mai technikai színvonalat tükrözi, az előadót segítő oktatási anyagok szintén.

A nagyobb számban jelentkező oktatási igényeket olyan vállalkozó oktatókkal elégítjük ki,akik több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek és eleget tesznek az éves kötelező továbbképzéseknek.

A tanfolyamok kötelező anyaga mellett, nagy gondot fordítunk a közlekedésre nevelésre is. Itt a kerékpárosok, segédmotorosok iskolakupájának megszervezésében, felkészítésében működünk együtt a Baleset megelőzési Bizottsággal.

A felnőtteknél a hivatásos gépkocsivezetőknek tartunk továbbképzéseket. Vezetéstechnikai tréninget szervezünk a gépkocsivezetők és motorkerékpárosok részére. Rendszeresen publikálunk szakmai témákban.

Különböző kiállításokon közlekedésbiztonsági napokat tartunk.

Nyilvántartási szám E-001271/2015

Kategóriás tanfolyamok

GKI tanfolyamok

 

GKI tehergépkocsi-vezető alapképzés (CA)
Aki 
2009. szeptember 9. után szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét,  és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, az esetben alapképzésen kell részt vennie.

GKI autóbusz-vezető alapképzés (DA)
Aki 
2008. szeptember 9. után szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, és  autóbusz vezetőként közúti személyszállítással szeretne foglalkozni, az esetben alapképzésen kell részt vennie.

GKI tehergépkocsi-vezető továbbképzés (CT)
Aki 
2009. szeptember 9. előtt szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét,  és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, az esetben továbbképzésen kell részt vennie. GKI autóbusz-vezető továbbképzés (DT)
Aki 
2008. szeptember 9. előtt szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, és autóbusz vezetőként közúti személyszállítással szeretne foglalkozni, az esetben továbbképzésen kell részt vennie.

GKI összevont alapképzés (CDA)

Aki 2009. szeptember 9. után szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét,  és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, továbbá aki 2008. szeptember 9. után szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, és  autóbusz vezetőként közúti személyszállítással is szeretne foglalkozni, az esetben összevont alapképzésen kell részt vennie.

 

GKI összevont továbbképzés (CDT)

Aki 2009. szeptember 9. előtt szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét,  és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, továbbá aki 2008. szeptember 9. előtt szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, és  autóbusz vezetőként közúti személyszállítással is szeretne foglalkozni, az esetben összevont továbbképzésen kell részt vennie.

 

 

GKI kiegészítő alapképzés  (CKA, DKA)

DKA
Aki rendelkezik egy éven belül szerzett tehergépkocsi vezető közúti áruszállításra jogosító GKI kártyával és ki szeretné egészíteni autóbusz vezető közúti személyszállításra jogosító GKI kártyával, továbbá 
2008. szeptember 9. után szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, az esetben kiegészítő képzésen kell részt vennie.

CKA
Aki rendelkezik egy éven belül szerzett autóbusz vezető közúti személyszállításra  jogosító GKI kártyával és  ki szeretné egészíteni  tehergépkocsi vezető közúti áruszállításra jogosító GKI kártyával, továbbá 
2009. szeptember 9. után szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét az esetben kiegészítő képzésen kell részt vennie.

 

 

GKI kiegészítő továbbképzés (CKT, DKT)

CKT
Aki rendelkezik egy éven belül szerzett autóbusz vezető közúti személyszállításra  jogosító GKI kártyával és  ki szeretné egészíteni  tehergépkocsi vezető közúti áruszállításra jogosító GKI kártyával, továbbá 
2009. szeptember 9. előtt szerezte a “C”, “C1″ kategóriás vezetői engedélyét az esetben kiegészítő képzésen kell részt vennie.

DKT
Aki rendelkezik egy éven belül szerzett tehergépkocsi vezető közúti áruszállításra jogosító GKI kártyával és ki szeretné egészíteni autóbusz vezető közúti személyszállításra jogosító GKI kártyával, továbbá 
2008. szeptember 9. előtt szerezte a “D”, “D1″ kategóriás vezetői engedélyét, az esetben kiegészítő képzésen kell részt vennie.

 

A GKI kártya megszerzésétől 5 évig érvényes, ezért 5 év után minden esetben továbbképzésen kell részt venni. 

 

Taxis és személyszállító tanfolyamok

Személytaxis személyszállító szolgáltató alapképzés

Az alapképzésben azoknak kell részt venni, akik egy megyében kívánnak személyszállító szolgáltatói képesítést szerezni és korábban még nem rendelkeztek ilyen képesítéssel. Autósiskolánknál csak  TOLNA MEGYE területére szerezhet képesítést.

 

Személytaxis személyszállító szolgáltató továbbképzés

A továbbképzésre irányuló képzésen azoknak kell részt venni, akiknek a korábban megszerzett személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítés megszerzésétől eltelt öt év vagy 2015.08.07. előtt szerezte a képesítést, függetlenül a korábbi képesítés lejáratának, illetve az évek során megszerzett, más megyékre vonatkozó jogosultság megszerzésének dátumától.

 

Személytaxis személyszolgáltató kiterjesztő képzés

A kiterjesztő képzésben történő részvétel során a már korábban megszerzett személytaxis személyszállítói képesítés kerül kibővítésre a jelentkező által meghatározott megyére. A részvételhez szükséges a korábbi képesítés érvényessége.

Személytaxis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés Akik személytaxis személyszállítással szeretnének foglalkozni, azonban már rendelkeznek személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítéssel ennek a képzésnek az elvégzése szükséges. A képzés  során egy megyében történő személytaxis tevékenységre szerezhetnek jogosultságot. A részvétel feltétele a korábban szerzett személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítés érvényessége.

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató alapképzés

Az alapképzésben azoknak kell részt venni, akik  még nem rendelkeznek ilyen képesítéssel. A megszerzett képesítés az EGÉSZ ORSZÁG területére szól.

 

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató továbbképzés

A továbbképzésre irányuló képzésen azoknak kell részt venni, akiknek a korábban megszerzett személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítés megszerzésétől eltelt öt év.

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés

Akik személygépkocsis személyszállítással szeretnének foglalkozni, azonban már rendelkeznek személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítéssel ennek a képzésnek az elvégzése szükséges. A képzés  során az egész ország területére szerezhetnek jogosultságot. A részvétel feltétele a korábban szerzett személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítés érvényessége.