2020-02-17
   
Betűméret

Tir - Suli Autósiskola Szekszárd

A TIR – SULI Autósiskola Kft. 2010. december 14 – től rendelkezik képzési engedéllyel „K”,”M”,”A1”,”Akorl.”,”A”,”B”,”BE”,”C”,”CE”,”D”,”T” járműkategóriás képzésekre. A felnőttképzési nyilvántartásba vételt is akkor kezdeményeztük, majd a tevékenységet 2011.

április 7 – én kiegészítettük a szaktanfolyami képzési engedéllyel.

GKI, TAXI, ADR, SZEMÉLYGÉPKOCSIS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ, MEZŐGAZDASÁGI VONTATÓS VEGYSZERSZÁLLÍTÓ

A Kft. tulajdonosai és alkalmazottai egy család tagjai, akik 5 évtől 36 évig terjedő szakmai gyakorlattal rendelkeznek.

Fontosnak tartjuk az érdeklődők, jelentkezők teljes körű kiszolgálását. Ezért a ügyfélfogadást kulturált körülmények között végezzük. A várakozáshoz valamint a szünetek eltöltéséhez ugyancsak megfelelő körülményeket biztosítunk. A tantermek felszereltsége a mai technikai színvonalat tükrözi, az előadót segítő oktatási anyagok szintén.

A nagyobb számban jelentkező oktatási igényeket olyan vállalkozó oktatókkal elégítjük ki,akik több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek és eleget tesznek az éves kötelező továbbképzéseknek.

A tanfolyamok kötelező anyaga mellett, nagy gondot fordítunk a közlekedésre nevelésre is. Itt a kerékpárosok, segédmotorosok iskolakupájának megszervezésében, felkészítésében működünk együtt a Baleset megelőzési Bizottsággal.

A felnőtteknél a hivatásos gépkocsivezetőknek tartunk továbbképzéseket. Vezetéstechnikai tréninget szervezünk a gépkocsivezetők és motorkerékpárosok részére. Rendszeresen publikálunk szakmai témákban.

Különböző kiállításokon közlekedésbiztonsági napokat tartunk.

 

 

Nyilvántartási szám E-001271/2015

 

Hirdetés

Nyaralás Németországban
Pihentető szabadságra vágyik? Megtalálta...

Bejelentkezés

Online felhasználó

Oldalainkat 245 vendég és 0 tag böngészi