Taxis és személyszállító tanfolyamok

Szerezd Meg a Jogosítványod Velünk!

Hívd ügyfélszolgálatunk ha kérdésed van!

+36 74 410 608

felkialtojel

Személytaxis képzések és tanfolyamok

személytaxis-képzés-1

Személytaxis személyszállító szolgáltató alapképzés

Az alapképzésben azoknak kell részt venni, akik egy megyében kívánnak személyszállító szolgáltatói képesítést szerezni és korábban még nem rendelkeztek ilyen képesítéssel. Autósiskolánknál csak  TOLNA MEGYE területére szerezhet képesítést.

személytaxis-képzés-2

Személytaxis személyszállító szolgáltató továbbképzés

A továbbképzésre irányuló képzésen azoknak kell részt venni, akiknek a korábban megszerzett személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítés megszerzésétől eltelt öt év vagy 2015.08.07. előtt szerezte a képesítést, függetlenül a korábbi képesítés lejáratának, illetve az évek során megszerzett, más megyékre vonatkozó jogosultság megszerzésének dátumától.

személytaxis-képzés-3

Személytaxis személyszolgáltató kiterjesztő képzés

A kiterjesztő képzésben történő részvétel során a már korábban megszerzett személytaxis személyszállítói képesítés kerül kibővítésre a jelentkező által meghatározott megyére. A részvételhez szükséges a korábbi képesítés érvényessége.

személytaxis-képzés-4

Személytaxis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés

Akik személytaxis személyszállítással szeretnének foglalkozni, azonban már rendelkeznek személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítéssel ennek a képzésnek az elvégzése szükséges. A képzés  során egy megyében történő személytaxis tevékenységre szerezhetnek jogosultságot. A részvétel feltétele a korábban szerzett személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítés érvényessége.

Jogosítvány Minden kategóriában

+36 74 410 608

Személygépkocsis személyszállító képzések, tanfolyamok

személygépkocsis-képzés-1

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató alapképzés

Az alapképzésben azoknak kell részt venni, akik  még nem rendelkeznek ilyen képesítéssel. A megszerzett képesítés az EGÉSZ ORSZÁG területére szól.

személygépkocsis-képzés-2

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató továbbképzés

A továbbképzésre irányuló képzésen azoknak kell részt venni, akiknek a korábban megszerzett személygépkocsis személyszállító szolgáltatói képesítés megszerzésétől eltelt öt év.

személygépkocsis-képzés-3

Személygépkocsis személyszállító szolgáltató különbözeti képzés

Akik személygépkocsis személyszállítással szeretnének foglalkozni, azonban már rendelkeznek személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítéssel ennek a képzésnek az elvégzése szükséges. A képzés  során az egész ország területére szerezhetnek jogosultságot. A részvétel feltétele a korábban szerzett személytaxis személyszállító szolgáltatói képesítés érvényessége.

Jogosítvány Minden kategóriában

+36 74 410 608