Nagy fejlesztésekbe kezdtünk

blog3

Az elmúlt években egyre jobban éreztük, hogy szükség lenne fejlesztésekre. Szerencsére mindig annyian voltatok, hogy nem volt időnk belevágni. Most a Vírushelyzetben bekövetkezett kis lélegzetvételt arra használtuk, hogy a nagy fejlesztéseinket beindítsuk.

 

ÚJ alközpont

IP Telefonközpont került bekapcsolásra az első ütemben. Ennek köszönhetően már telefonáláskor minden információt megtudhattok és biztos, hogy a megfelelő ügyintézővel beszélhettek időben.

Új Logó és arculat

Felkértük grafikai tervezés munkákra a webdizájn csapatát és reméljük közösen majd olyan új logót és arculatot tudunk létrehozni amire a jövőben büszkék lehetünk.

Új weboldal és információs rendszer

Ha már egyszer belekezdtünk nem állunk meg és a logó és arculat után weboldalunkat is megújítjuk. Ez nagyon nagy munka lesz, hiszen nem csak a megjelenés fog megújulni hanem a tartalom is. Olyan új weboldalt készítünk ami valóban minden fontos információt összegyűjt majd nektek olyan formában, hogy biztosan mindenki megtalálja azt a fontos infót, ami neki szükséges. Erre a feladatra is a Webdizájn csapatát kértük fel.

Még több újdonság és meglepetés

A 2020-as év nálunk a nagy változások éve. A fentieken túl még több újdonsággal és fejlesztéssel fogunk előrukkolni. Nézzétek új weboldalunkat ami hamarosan kikerül és olvassátok híreinket újdonságainkért és az aktualitásokért.

Hír kategória: